Rólam

Holics-Mester Marianna

A spirituális, segítő szakemberek online marketing tanácsadója és webdesigner-e. A Spirituális tudatosság online magazin tulajdonosa, készítője, szerkesztője és cikkírója. Sámán és tisztánlátó.

 2016-ban kezdtem honlapkészítéssel foglalkozni.

Rengeteg tanultam és olvastam honlapkészítés témában, online tanfolyamokat végeztem. Mára a honlapkészítés nemcsak rutinná, de a szenvedélyemmé is vált.

Holics-Mester Marianna

A történetem

Lelkesen vetettem bele magam a tanulásba, az alkotás öröme teljesen magával ragadott, ahogy láttam, hogy alakul, szépül a honlapom. A gyógyító, tanácsadó munkám azonban háttérbe szorult. A kettő együtt már túl sok energiát vitt volna el.

Aztán szembesültem azzal, hogy más spirituális segítők és szakemberek is küzdenek ezzel a problémával. Nincs elég idő a webooldal tervezésére, online marketingre és a segítő munkára egyszerre.

Ezért sokan felkeresnek egy webfejlesztőt, hogy készítse el a honlapjukat. Vannak, akik elégedettek voltak a kész weboldallal, és vannak, akik nem.

Nem azért, mert a webfejlesztő nem volt jó szakember. Hanem azért, mert nem tudtak megfelelően együtt dolgozni a munka során.

Ezen a szakember nagy része futószalagon gyártja a weboldalat és nem tud időt szakítani rád oly módon, hogy összehagoltan tudjon veled együtt működni, ötletelni a honlapod megvalósításán úgy, hogy az valóban tükrözzön téged és a szolgáltatásaidat.

Ekkor jött az ötlet, hogy a spirituális segítők támogatója legyek az online marketing terén.

„Ne feledd, nem csak a termékeidet,  szolgáltatásaidat kell hitelesen bemutatnod, hanem önmagadat is!”

Keress bizalommal, ha

elakadtál a weboldalad kivitelezésével vagy azt sem tudod, hogyan kezdj hozzá.

Segítek neked megálmodni és kivitelezni egy olyan honlapot, amely hitelt érdemlően mutatja meg, hogy ki is vagy valójában és mit tudsz nyújtani a hozzád fordulók számára.

Nevtelen terv 2
Nevtelen terv 5
Nevtelen terv 4
Nevtelen terv 3

Jelentkezz konzultációra!

spirituális marketing
energiamezo
spiritualis tudatossag
Fényerő